Saml dine medarbejdere med en firmafest

Mange firmaer holder firmafester for at højne den gode stemning på arbejdspladsen. Det er altid en god idé at ofre lidt af budgettet på at holde en god firmafest, så medarbejderne kommer tættere på hinanden og mødes i andre sammenhænge end arbejdet i hverdagen.

 

Grundet COVID19-pandemien har det ikke været muligt at holde fester i en lang periode, men mon ikke det bliver muligt igen på et tidspunkt.

 

Derfor er en firmafest en god idé

Der er mange gode grunde til at holde en firmafest. Det er altid godt at møde sine kollegaer i en anden sammenhæng end på arbejdet i hverdagen, så man har muligheden for at lære dem endnu bedre at kende. At holde en firmafest skaber gode rammer for at lære hinanden at kende på en anden måde, og det vil helt sikkert gavne stemningen på arbejdspladsen.

 

Det er også god stil over for sine medarbejdere at holde en god fest i ny og næ, som kan fungere som en tak for at levere en god arbejdsindsats i dagligdagen. Som chef bliver du helt sikkert vellidt med gode tiltag som en fest. Du kan på den måde vise dine medarbejdere, at du sætter pris på dem.

 

Hold en god firmafest

Nogle gange forbinder man firmafester med plastic bestik og dårlig mad. Den slags fester er ingen interesserede i, så hvis du har planer om at holde en firmafest, er det bedre at lægge lidt energi og penge i at gøre det ordentligt.

 

Hvis du leder efter hjælp til at planlægge en god og gennemført firmafest, kan du kontakte et event bureau. Her får du mulighed for at kontakte nogle mennesker, som har meget erfaring med at planlægge gode og gennemførte fester. Du kan helt sikkert få planlagt en fest, der passer til dine medarbejdere, og som også ligger inden for dit budget.

 

Overvej hvilken fest du skal holde

Du kender dine medarbejdere bedst, så du er formentlig den bedste til at vurdere, hvilken type fest, der falder i god jord. Hos nogle firmaer er en klassisk fest med god mad og vin i et selskabslokale den rette vej at gå, men måske er dit firma mere til udflugter eller overraskelser?

 

Det kan være, at du kan spørge medarbejderne til råds omkring, hvilken slags fest de foretrækker, eller måske ville de synes om en overraskelse. Du kan for eksempel arrangere en fest, hvor du kun skriver tid, sted og påklædning og på den måde skabe lidt spænding omkring, hvad der skal ske.