Drikkedunke med logo spreder budskabet som ringe i vandet

Drikkedunke bruges helt utrolig mange steder i vores samfund i dag. Før i tiden så vi dem mest i fitnesscenteret, men nu ser vi dem alle steder. Vi har drikkedunken med på arbejde og vi har den med, når vi er på tur. Vi ser drikkedunke på messer, skoler og til fester.

Med det store fokus på bæredygtighed er den almindelige vandflaske i engangsplastik mindre populær at gå rundt med. Drikkedunken holder længe og mange producenter prioriterer også at lave drikkedunke i mere bæredygtige materialer end før.

Hos LetUsPrint er drikkedunkene fremstillet i materialer som er fødevaregodkendt og lugtfrie. De fåes i mange forskellige farver og er tilmed lette at rengøre, da de uden problemer kan komme i opvaskemaskinen. 

En drikkedunk med logotryk er et populært markedsføringsgreb.

En drikkedunk med logo sender et signal

Netop på grund af drikkedunkens popularitet, er der mange, som tænker i reklamebudskaber på drikkedunke. Det er en lille reklamesøjle i sig selv og drikkedunken har stor gemmeværdi, så reklamen lever længe.

En logo drikkedunk sender et signal. Engang var det mest bare sportsligt at gå rundt med en drikkedunk. Det er det nok stadig, men nu har drikkedunken mange flere signalværdier.

Den kan sige noget om, hvor du arbejder. Hvis du er stolt af dit arbejde, kan det være, du har lyst til at fortælle om det. Så kan en drikkedunk med logo være en god anledning til det. Den kan også sige noget om, hvilket parti du stemmer på, hvor du træner henne eller hvilken holdning du har til miljøet og andre varme emner. 

Farven på drikkedunken kan også have betydning for signalværdien. Måske har du forskellige drikkedunke, alt efter hvilket humør du er i. Eller også har du bare én drikkedunk – i yndlingsfarven.

Brug drikkedunken som markedsføring

Har du en virksomhed eller arrangerer større events er det oplagt at bruge drikkedunken bevidst som markedsføring. 

En drikkedunk med logo ender i hjemmene hos rigtig mange potentielle kunder, hvis du deler dem ud på større events som fx sportsbegivenheder eller messer. Drikkedunken kommer med rundt i sportstasker, på arbejdspladser og familieture – og det samme gør din synlighed. Som ringe i vandet spreder dit logo sig omkring dine kunder til deres netværk. 

En drikkedunk med logo kan selvfølgelig ikke stå alene som markedsføringsindsats, men som en del af en større pakke, kan den have rigtig stor værdi.