Sørg for at dit håndsprit er behageligt

Håndsprit er blevet en fast del af hverdagen, og det er ikke noget, som du kommer til at slippe af med i den nærmeste fremtid. Det er næppe gået nogens næse forbi, at det godt kan lugte ret så skarpt. Det er faktisk ingen fornøjelse til tider. Der findes heldigvis en løsning på det.

Find en behagelig duft

Der er selvfølgelig nogen som har produceret sprit til hænderne med duft. Så slipper man nemlig for at blive utilpas af lugten af en bestemt type alkohol eller ren sprit, når man spritter hænderne af flere gange om dagen.

Der findes forskellige dufte, som man kan købe. Nogle er mere diskrete end andre, men fælles har de det samme formål: at fjerne lugten af ren sprit. Man kan derfor også finde den duft, som man selv finder mest behagelig at dufte til.

Du kommer nemlig til at spritte dine hænder af i lang tid fremadrettet, så du kan lige så godt gøre det behageligt. Så bliver du forhåbentlig også endnu bedre til at gøre det, da du ikke længere forbinder det med en skarp lugt og ubehag.

Lige så sikkert som andet

Du skal selvfølgelig ikke bekymre dig om, hvorvidt det er lige så sikkert som andre former for håndsprit. Det er blot en tilføjede duft, og håndspritten indeholder stadig den nødvendige mængde alkohol, som det kræver for at slå bakterierne ihjel.

Så bare fordi det dufter godt, så hjælper det ikke mindre. Det er lige så effektivt som andre håndsprit, som man kan finde i supermarkeder og så videre.

Gør det sjovt for børnene

Den gode duft kan også gøre det sjovere for børn at bruge den. De synes heller ikke om den skarpe duft, som det har. Det kan derfor være nemmere at få børnene til at spritte deres hænder af, hvis de forbinder det med en sjov eller god duft.

Du kan derfor spritte både dine og dine børns hænder af uden at bekymre dig om dårlig lugt eller dårlige kvalitet af håndsprit. Du kan nemlig få det hele i én omgang.