Flotte naturlige hårfarver med henna

Kender du til Henna hårfarver og de mange fantastiske fordele? I forhold til de fleste traditionelle hårfarvningsprodukter, så er henna hårfarver den langt mere skånsomme og naturlige løsning. Det skyldes at henne produkter er fuldkommen naturligt fremstillet og indeholder ingen kemiske stoffer, som er strenge ved håret og kan beskadige det. Hvis du har lyst til at komme i gang med at eksperimentere med henna hårfarve så læs med her.

Naturens egen hårfarve

Vidste du at navnet henna stammer fra hennabusken? Når man laver henna farve så pulveriserer man blade fra hennabusken, hvoraf de flotte naturlige nuancer kommer fra. Henna hårfarve – Tints of Nature gør brug af 100% naturlig henna og plante ekstrakt til at skabe flotte farvenuancer som gyldenblond, rød, brun eller sort.

Henna hårfarve – Tints of Nature er det perfekte valg til dig, som gerne vil prøve hårfarver af og samtidig passe godt på dit hår. Hårfarven er 100% økologisk og gør kun brug af naturens egne smukke farver. Hårfarven slider ikke på dit hår, men påfører tværtimod både glans og kraft til din hårpragt. Du får simpelthen smukke naturfarver og nærende hårpleje i en og samme ombæring.

Henna hårfarves mange fordele

Medmindre du har planer om at farve dit hår neon grønt, lyslilla eller blåt, så er henna hårfarve den bedste og mest skånsomme løsning til naturlig hårfarvning. Kemiske tilsætningsstoffer kan ødelægge hårets naturlige struktur og få dit hår til at se tørt og livløst ud efter farvningen. Henna hårfarve – Tints of Nature tilføjer derimod masser af vitaminer og gør dit hår både fyldigere og stærkere efter hver farvning.

Derudover vil du opleve langt mere glansfuldt hår, da henna hårfarve samtidig tilfører håret en masse fugt. Hvis du er en person der døjer med spaltede spidser, kruset hår eller drilagtige krøller, der ikke kan reddes ud, så kan henna hårfarve hjælpe på vej til mere medgørligt og silkeblødt hår.

Det smarte ved henna hårfarve er også, at det i modsætning til mange andre hårfarver ikke sidder permanent i dit hår. Farven forsvinder gradvist fra dine hårstrå, så du undgår at skulle døje med en træls udgroning midt i farven. Dette betyder også, at hvis du ikke elsker den farve du har valgt, så behøver du ikke afblege eller genfarve håret for at slippe af med farven igen.

Hvordan bruger man henna?

Med Henna hårfarve – Tints of Nature er det så smart at benytte, da en hårfarve kan blive til en række forskellige nuancer. Det afhænger blot af, hvor længe du lader hårfarven sidde i dit hår.

Henna hårfarve – Tints of Nature påføres i håret lige som en normal hårfarve i fugtigt hår, og skal sidde i dit hår indtil du har den ønskede nuance. Du kan læse på pakken, hvor længe farven skal sidde for at du får det ønskede resultat med din drømmefarve.

Dernæst kan du skylle farven ud og nyde din nye flotte hårfarve. Henna hårfarve – Tints of Nature sidder i dit hår i op til 12 hårvaske, så du kan nyde af farven i mange dage.