Tre råd: Sådan kan du holde forholdet spændende

Det kan for mange være en svær udfordring at holde spændingen i gang i forholdet.

Du kan med fordel undersøge med dig selv, hvad du selv føler kunne være dejligt – det kunne være, at din partner også ville synes, det var dejligt.

Der er ikke noget værre end et forhold, der lidt efter lidt bliver kedeligt. Sådan behøver det heldigvis ikke at være, og her er tre gode råd til, hvordan du holder forholdet spændende og aktivt.

Vær kreativ

Det kan aldrig skade at være kreativ. Her er der mange felter, du kan undersøge, om du kan være mere kreativ og udfordrende indenfor.

Du kan for eksempel lave gaver eller overraskelser til din partner, hvilket han eller hende helt sikkert ville synes godt om.

Prøv at tænke på noget personligt næste gang du forærer din kæreste noget.

Det kan gøre den helt store forskel, om det er en personlig og velment gave eller en kedelig og upersonlig gave.

Husk, at du sagtens også kan lave hjemmelavede gaver, hvis du har en god ide.

Den ene bør ikke udelukke den anden, og du kan sagtens også give flere gaver samtidigt, hvis du helst vil give én af hver slags.

Tænk ud af boksen

I forhold til din kæreste kan du nemt holde dem spændte og på deres tæer, hvis du tænker blot en lille smule ud af boksen.

Det behøver slet ikke at være meget. I kan for eksempel lave noget nyt mad sammen.

Hvis du har lyst og mod, kan du med fordel også prøve at putte lidt ekstra krydderi på jeres sexliv med forskellige sexlegetøjer eller frækt undertøj.

Kommunikation er essentielt

Det er vigtigt, at du får sagt det til din partner, du gerne vil sige. Det er utroligt vigtigt for jeres forhold, at I får snakket på en god og konstruktiv måde, så I bedst kan finde ud af, hvad I hver især bedst kan lide, og hvor jeres grænser til hinanden og andre går.

Prøv at tage flere dage til at snakke sammen på en uge, og gør det til en fast vane at få snakket sammen. Du kan med fordel også bare prøve at være hudløst ærlig og sige tingene, som de er.

I kan finde ud af vildt mange nye ting om hinanden, og det kan være en utroligt øjenåbnende proces at lære hinanden bedre at kende ved bare at snakke med hinanden.