Balloner behøver ikke være runde

Er du klar over, hvor meget balloner har udviklet sig, fra du var barn? Nu kan du ikke kun få de småkedelige røde, gule, grønne og blå runde balloner – der kommer nu også i forskellige forme og farver.

Skal du holde fødselsdag kan du skrive din alder af tal-balloner – eller måske har du sølvbryllup og vil skrive ”25” med balloner. Du kan sørge for, at folk bestemt ikke glemmer, hvor gammel du nu er blevet – du holder dig jo ung, uanset hvad ballon-tallene siger.

Holder du stor fest og vil gerne sætte noget bestemt i fokus, det kunne for eksempel være dit navn eller ”fest”, så kan du skrive det med balloner – de fås nemlig også som bogstaver. Skal du holde babyshower, kan du skrive ”babyshower” med ballon-bogstaver – eller måske babys navn? Kun fantasien – og måske pladsen – sætter grænser for, hvad du kan skrive med ballon-bogstaver.

Selvom det er ret fedt, at man nu kan skrive alt muligt med balloner, så kan man også vælge balloner som er formet som andre ting. Måske har du lyst til at give din kæreste, partner eller en du holder af en ballon. Så kan du købe balloner formet som kysmunde eller måske bare en ballon formet som et hjerte. Hjerteballoner fås også i alverdens farver – og nogle af dem kan man endda få med skrift. Skal din kæreste have en hjerteballon med teksten ”Jeg elsker dig”? Det vil med garanti sætte et smil på deres læber.

Balloner kan også være en sød lille gave til børn – er der i realiteten nogen, som elsker balloner mere, end børn gør? Igen behøver det ikke være en kedelig rund, grøn ballon, men du kan i stedet vælge balloner formet som dyr – ikke de klassiske bundne ballondyr, men balloner formet som dyrehoveder. Er dit barn eller et barn, du kender, vild med aber? Så vil barnet med garanti blive begejstret, hvis du gav det en ballon formet som et abehoved – og hvem vil ikke gerne se det største smil på et barns læber?

Balloner er kommet en lang vej fra bare at være de kedelige, runde former. De fås ikke bare i alverdens farver nu, men også i alverdens forme. Balloner er derfor blevet en del sjovere og kan derfor bruges både som pynt til dine fester, men også som gaver til folk, du holder af.